Korte kurser på Bornholms Højskole

Fra 1 til 2 uger
På de korte sommerkurser får du lejlighed til at prøve kræfter med lige dét, der interesserer dig: Bornholms natur og kultur, vandring og cykling, gastronomi, akvarel og grafik, keramik og smykkekunst, dans, sang og meget mere. Skolens personale og gæstelærere sørger for undervisning af høj kvalitet, spændende foredrag og forkæler dig med lækker mad. Humor og samvær ikke at forglemme.

Det forventes, at du deltager i hele programmet, som det foreligger. Når vi noterer det, hænger det sammen med, at vi har oplevet, at enkelte er kommet og udelukkende har beskæftiget sig med det fag, som man har valgt. Men højskole er mere end det enkelte fag, og det er blandt andet baggrunden for, at staten yder støtte til, at du kan deltage på et kort sommerkursus. Vi forventer altså, at man kommer for at få hele den skønne ”højskolepakke” med både undervisning og samvær.

Priserne på de enkelte kurser varierer alt efter antallet af kursister, antal lærere, værelsesstandard mv.

Nogle af kurserne bliver meget hurtigt udsolgt, og vi laver en venteliste af realistisk omfang.

Vel mødt!

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Så får du som den første besked om næste års korte kurser.

Du tilmelder dig nederst på denne side.

Bornholm er forskellig fra resten af Danmark og rig på variation. Klipperne mod nord, landets femte største skov Almindingen midt på øen og de hvide sandstrande mod syd er bare tre eksempler på øens egenart og store afveksling. Maleriske byer langs kysten ligger som perler på en snor. Her har skiftende tider og dramatiske begivenheder sat deres præg på mennesker, historie og kultur.

Du kan desuden glæde dig til skolens hjemlige og hyggelige rammer – både inde og ude – og den fantastiske natur med bare 10 minutters gang til Ekkodalen.

 • Afbud og afbudsforsikring

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Hvis du melder afbud til kurset senere end 8 uger før start, kan du ikke få den indbetalte kursuspris tilbage fra højskolen. Du kan få det indbetalte tilmeldingsgebyr overført til et andet kursus inden for samme år efter aftale med os. Ring på 5697 4077.

  Vi opfordrer dig til at tegne en afbuds- og sygeforsikring hos Europæiske, som dækker, hvis du pga. sygdom bliver forhindret i at komme, eller må afbryde opholdet før tid. En sådan forsikring koster ca. 6% af den fulde kursuspris. Undersøg om din eventuelle private rejseforsikring dækker højskoleophold i Danmark. Forsikringen skal tegnes ved tilmeldingen. Europæiske Rejseforsikring: Tlf. 33 25 25 25 eller www.europaeiske.dk.

 • Betalingsoplysninger

 • Når du tilmelder dig et kort kursus, får du tilsendt en opkrævning med betalingsoplysninger indenfor ca. 7 dage.
  Brug venligst vores opkrævning for at indbetale tilmeldingsgebyr og restbeløbet for dit højskoleophold, så vi ved hvem betalingen kommer fra.
  Hvis du er i tvivl: Ring til os på 5697 4077 eller send en mail til kontor@bornholmshojskole.dk.

  Ellers kan du bruge vores kontooplysninger:
  Reg. 0658
  Konto: 6570100120
  Kontoindehaver: Bornholms Højskole

  Betaling fra udlandet:
  Nordea Bank
  St. Torv 16-18
  DK – 3700 Rønne
  IBAN: DK7620006570100120
  Swift: NDEADKKK

 • Studie- og ungdomsrabat

 • Er du under uddannelse med et gyldigt studiekort eller mellem 18 og 25 år, giver vi en rabat på 1000 kr. for et ugekursus og 1500 kr. for et 14-dages kursus. Gælder dog ikke på Folkemødekurset.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok