Sensommer uge 32

AI 4. august — 10. august, 2024

Tilmeld

Her skal det handle om Bornholm, om øens historie og kulturhistorie, natur, geologi, kunst og meget andet, som vil blive belyst fra flere sider. Morgensamlinger, sang, aftenforedrag og samvær er en vigtig del af dagens rytme og er med til at ”ryste” os sammen. Foredrag er tilrettelagt, så de enten lægger op til de steder, vi besøger, eller berører emner af almen interesse. Der bliver ture med hvert sit tema og til forskellige dele af øen. På turene fortælles der om alt det, vi ser. Vi står af på udvalgte steder, bliver guidet i byer og i kirker. På udflugterne er der desuden mulighed for at gå nogle korte strækninger.

Jesper er født og opvokset på Bornholm. I 10 år arbejdede han fast på Bornholms Højskole, og har mange meritter, lige fra sin tid i militæret over en master i oplevelsesledelse til hans engagement i bosteder for mennesker, der har brug for hjælp. Jesper har boet hele sit liv på øen og præsenterer ”sin” ø for jer. Jesper arbejder til dagligt sammen med sin kæreste med at udvinde ler til brug i produktionen af keramik på deres fælles værksted og Galleri ”Agregård” i Nyker, og vil også kunne bringe jer tæt på keramikproduktion på øen, både før og nu.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

bornholm-slusegard
 • Periode

  4. august — 10. august, 2024

 • Kursusnummer

  AI

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Kursusleder

  Jesper Lindstrøm Larsen

 • Program

  Under udarbejdelse

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.100,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 5.600,-
  Enkeltværelse u. bad 5.550,-
  Hjemmeboende 4.600,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 4.800,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok