Strik uge 32

AH 4. august — 10. august, 2024

Tilmeld

Strik med farver på Bornholm uge 32

 

Denne uge vil indeholde et varieret program af forskellige teknikker hvor brugen af farver spiller en central rolle. Stine Hoelgaard Johansen, ugens underviser, vil guide og inspirere og indenfor hver teknik lægge op til at kursisterne strikke deres helt egne mønstre. En uge hvor kreativiteten i højsædet. Vi skal afprøve tofarvet rib, og strikke nye spændende og meget forskellige variationer over denne gamle teknik.Derefter skal vi hilse på den estiske strikketeknik Roosimine, som er en blanding mellem Gobelin- flerfarvestrik og væving. Slutteligt skal vi strikke Løkkestrik, en festlig teknik a la rya og væve tern på retstrik.

Kursisterne skal medbringe forskellige garnrester, gerne i forskellige kvaliteter, tykt og tyndt. Effektgarner som pels- flamé- og glimmergarn kan også bruges. Derudover skal der medbringes rundpind i forskellige størrelser (ca. fra nr. 3½ til nr. 7) og med blød wire (80 cm) så der kan strikkes Magic Loop. Hvis man bedre kan lide at strikke med strømpepinde kan det også være en mulighed. Det er oplagt at strikke mindre punge af de forskellige teknikker, så hvis man har en lynlås på ca. 18 cm liggende, så tag den gerne med. Derudover skal der medbringes en stor stoppenål, saks og målbånd.

Stine Hoelgaard Johansen er uddannet strikke- og hækledesigner og i hendes lille firma arbejder hun alsidigt med kombination af strikke- og hækledesigns til forskellige garnfirmer og ugeblade og undervisning på blandt andet Tekstilformidler Uddannelse, diverse garnfestivaller og workshops. Vil du se mere til Stines arbejde kan du kigge ind på Instagram under @stinehoelgaard

 

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

20230111_144202
 • Periode

  4. august — 10. august, 2024

 • Kursusnummer

  AH

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Kursusleder

  Stine Hoelgaard Johansen

 • Program

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.100,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 5.600,-
  Enkeltværelse u. bad 5.550,-
  Hjemmeboende 4.600,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 4.800,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok