Tæt på naturen

X3 23. juli — 29. juli, 2023

Tilmeld

Tag med på vandreture i Bornholms smukke natur og kultur. Oplev nogle af øens flotteste naturområder og bliv kendt med dyr, planter og naturfænomener. Vi besøger nogle af de mest storslåede og natur- og kulturområder . På turene møder vi også en række spændende fortidsminder og hører om de mange udgravninger og fund, der har kastet lys over Bornholms oldtid. Man skal være rimeligt godt gående, men stierne er ikke vanskelige, og vi går maksimalt 5 kilometer hver dag. Vi transporteres i bus mod nord, syd, øst og vest – med højskolen i centrum – midt på øen!

Oplev naturen i ”Det anderledes Danmark”

På en række gåture rundt omkring på hele Bornholm, vil vi gå i dybden med hvordan kan det retfærdiggøres, at øen er noget særligt?

Det mest karakteristiske ved naturen herovre er nok, at den er så utroligt varieret indenfor så kort afstand! Det får du en forklaring på naturvejlederen undervejs. Undervisningen vil foregå på dansk – dog i den ”særlige østdanske dialekt”…
Foruden flora, fauna, klima, geologi kommer vi også ind på kultur, kunst, erhverv og mennesker på Bornholm.

Jens Kofoed er uddannet til naturvejleder i 1994. Blev i 1999 ansat som ledende naturvejleder ved det nye oplevelsescenter Natur Bornholm. Formand for DOF-Bornholm, formand for Friluftsrådet, medlem af Naturfredningsforeningens Lokalkomité. Ekskursionsleder på utallige ture med fugle som det primære emne.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

bornholm-naturen
 • Periode

  23. juli — 29. juli, 2023

 • Kursusnummer

  X3

 • Kursusleder

  Jens Kofoed

 • Program

  Under udarbejdelse

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.100,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 5.600,-
  Enkeltværelse u. bad 5.550,-
  Hjemmeboende 4.600,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 4.800,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok