Korte kurser på Bornholms Højskole

Fra 1 til 2 uger

På de korte sommerkurser får du lejlighed til at prøve kræfter med lige dét, der interesserer dig: Bornholms natur og kultur, vandring og cykling, gastronomi, akvarel, keramik og smykkekunst, dans, sang, yoga, litteratur og drømmeforståelse og meget mere. Skolens personale og gæstelærere sørger for undervisning af høj kvalitet, spændende foredrag og forkæler dig med lækker mad. Humor og samvær ikke at forglemme.

Det forventes, at du deltager i hele programmet, som det foreligger. Vi fremhæver dette, fordi vi har oplevet, at enkelte er kommet for udelukkende har beskæftiget sig med det fag, som de har valgt. Men højskole er mere end det enkelte fag, og det er blandt andet baggrunden for, at staten yder støtte til, at du kan deltage på et kort sommerkursus. Vi forventer altså, at man kommer for at få hele den skønne ”højskolepakke” med både undervisning, foredrag og samvær.

Priserne på de enkelte kurser varierer alt efter antallet af kursister, antal lærere, værelsesstandard mv.Nogle af kurserne bliver meget hurtigt udsolgt, og vi laver en venteliste af realistisk omfang.

Vel mødt!

_MG_1826
_MG_9593

Bornholm skiller sig ud fra resten af Danmark med en rig variation af natur, der som ingen andre steder i landet er defineret af øens klippegrund. Klipperne mod nord, landets femte største skov Almindingen midt på øen og de hvide sandstrande mod syd er bare tre eksempler på øens egenart og store afveksling. Maleriske byer langs kysten ligger som perler på en snor. Rundkirker og fæstninger ligger smukt omkring på øen. Skiftende tider og dramatiske begivenheder sat deres præg på Bornholms mennesker, historie og kultur.

Du kan glæde dig til skolens hjemlige og hyggelige rammer – både inde og ude – og den fantastiske natur, hvor Ekkodalen ligger lige i forlængelse af skolens park.

image002
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok