Velkommen til Bornholms Højskoles Elevforening

Bornholms Højskole Elevforening er tidligere elever på Bornholms Højskole. Vi er en nyere elevforening med masser af gejst! Alle tidligere elever på længere og kortere kurser kan melde sig ind i elevforeningen, og dermed deltage i arrangementer i løbet af året, som elevforeningen afholder. Det er en måde for dig at have noget, der forbinder dig, andre tidligere elever og højskolen sammen.

Elevbestyrelsen 2024, 2

EKKO-DAGE

Vi sørger for at holde et årligt ophold på højskolen, hvor gamle elever kan komme og genopleve den ånd, vi kender fra højskolens og mange af de aktiviteter, som vi holdt af, da vi gik på skolen. Vi lærer hinanden at kende på tværs af årgange også de elever, der går på skolen, når vi mødes. Det er Ekko-dage i foråret og efteråret. Her afholder vi også et årligt BHEF-møde på skolen (BHEF står for Bornholms Højskole Elevforening). Vi arrangerer workshops, sang, hyggestunder og festligheder på den højskole, vi allesammen har i hjertet. Vi skaber i fællesskab nostalgi og sjov, ved at mødes om nogle af de aktiviteter vi kender fra hverdagen på højskolen, og vi håber at du vil være med!
Til det årlige møde afholder vi også vores generalforsamling, som skal holdes årligt, da vi jo er en forening. Generalforsamlingen vælger elevforeningens bestyrelse, som varetager foreningens arrangementer og forpligtelser i løbet af året. Alle i elevforeningen har mulighed for at blive medlem af bestyrelsen.

Vi holder også en årlig julefrokost i januar måned et andet sted i landet. Og vi har et kor der hedder Bornh-Hyl, som mange af os synger i, I Kbh.

Vi håber at du vil være med – jo flere vi er, jo hyggeligere!

_MG_4100
_MG_9579

Instagram: @bhhs_elevforening

Facebookgruppe: Bornholms Højskole – Gamle Elever

Elevforeningens bestyrelse består af:

Forpersoner: Ellen Hviid Borning og Emma Mosegaard

Kassere: Thyra Jørgensen

Eventansvarlig: Alberte Rønne Lund og Emma Mosegaard

Kommunikationsansvarlige: Nuka Sofie Clausen og Silja Langkilde Pedersen

SoMe-ansvarlig: Molly Ellen Gausemel

Klub-kontakt: Silja Langkilde Pedersen

Link til Elevforeningens drev og bestyrelsens email-adresser kan oplyses ved tilmelding og ved at skrive til Mikkel Skovgaard: ms@bornholmshojskole.dk

Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Asta Ladekarl Priisholm, Sofie Hillebrand Jørgensen, Katinka Bjerg-Christensen

Dykkerinstruks

Meld dig ind i Bornholms Højskoles Elevforening

(ex. F21)
Årligt kontingent, 100 kr. pr. medlem, indbetales på MobilePay 322160 (skriv navn i beskedfeltet)
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok