Aktuelt på Bornholms Højskole

Pressemeddelelse fra Bestyrelsen for Bornholms Højskole

7. maj 2020

Efter at tidligere formand for Bornholms Højskole valgte at trække sig fra bestyrelsen i sidste uge, har den resterende del af bestyrelsen arbejdet på højtryk for at kunne sikre en god fortsat højskoledrift.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Steen Colberg Jensen som formand og Niels Glahn er konstitueret forstander på Bornholms Højskole fra i dag torsdag den 7. maj.

Læs mere i presse­meddelelsen »

Keramik uge 35 og 36

23. august - 5. september 2020

Pga. stor efterspørgsel oprettes et ekstra hold med Keramik i uge 35 og 36. Læs mere her.

Livet på højskolen

Se en elevs videodokumentar om livet på Bornholms Højskole:

Del #1

Del #2

Bornholm har modtaget kunsthåndværkets svar på en Michelinstjerne

I efteråret 2017 blev Bornholm som det første sted i Europa hædret med den eftertragtede titel World Craft Region. Juryen lagde særlig vægt på øens stærke position inden for kunsthåndværk og de mange aktører, som understøtter kunsthåndværket. Titlen har givet blod på tanden til et endnu tættere samarbejde, der kalder sig Maker’s Island Bornholm, som netop har lanceret en ny hjemmeside og film.

Se film og læs mere her
Link til film
Læs pressemeddelelse fra Maker’s Island Bornholm her
Læs mere om World Craft Council Europe her

Tillykke Danmark – med højskolerne

Den 7. november 2019 er det 175 år siden, den første højskole blev oprettet i Danmark. Dette bliver markeret over hele landet. Også på Bornholms Højskole, hvor vi slår dørene op og inviterer indenfor!

Læs hele pressemeddelelsen her

Bornholm kåret som næstbedste ferieø i Europa

Det anerkendte rejsemagasin Condé Nast har i kåringen Readers’ Choice Awards 2019 udpeget Bornholm som den næstbedste ferieø i Europa. Læs mere her.