Lange ophold

Her kan du tilmelde dig vores lange ophold

Hvis du vil tilmelde dig til et af vores kurser skal du klikke på fanebladet “Korte kurser” ovenfor.

Skolegang og uddannelse:

Kursuslængde, hovedfag og bifag:

Du har også mulighed for at deltage i mindst 12 uger på vores lange ophold (oplys venligst den ønskede start-/slutdato i feltet "særlige oplysninger").
Foreløbig tilkendegivelse - bifag vælges, når du er på højskolen.

Nærmeste pårørende:

Andre oplysninger:

På Bornholms Højskole tages der billeder og film med elever i fokus til brug på hjemmesiden og på sociale medier. Fotografering og optagelser vil finde sted, mens du er elev på højskolen eller hvis du kommer på højskolen til arrangementer for tidligere elever.

Korte kurser

Tilmelding kort kursus:

For at tilmelde dig til et kort kursus, vælg venligst det ønskede kursus under “Korte kurser” og tryk på knappen “Tilmelding” på selve kursus-siden – så kommer du til den rette tilmeldingsblanket.