Møder og konferencer

  • Bornholms Højskole - 125 års mødested for aktive og passionerede mennesker
  • Vi har vores egen bus
  • Skolens ældste del er fra 1893. Her ses den gamlehovedbygning og sal fra den nyrenoverede gårdhave.
  • Havefløjen. Her er værelser med direkte udgang til skolens have og undervisningslokale med panoramakig til skov og marker.
  • Højskolens nybyggede værelsesfløj med elevator og handicapvenlige værelser.
  • Værelse i nye fløj
  • Bad og toilet i nye fløj
  • Foredragssalen med plads til 100 personer med flygel og opdateret AV-udstyr.
  • Foredragssalen

Bornholms Højskole har siden 1893 været et sted, mennesker har mødtes for at lære, for at udveksle erfaringer, for at fordybe sig og for at være sammen. Alt sammen på et højt fagligt niveau. Kunsthåndværk er højskolens hovedfokus og praktiseres i veludstyrede faglokaler, i dag suppleret af gastronomi, outdoor, musik, fotografi, lyddesign og demokratisk dannelse. Gæstfrihed og hjemlighed kendetegner atmosfæren på højskolen. Enestående beliggende fem minutters gang fra Ekkodalen i udkanten af Almindingen, Danmarks 5. største skov.

Lej dig ind på Bornholms højskole

Bornholms Højskole tilbyder en kombination af unikke, historiske rammer og erfaring inden for afholdelse af møder, kurser og konferencer.

Skolen råder over lokaler, der kan anvendes til kurser, undervisning og seminarer.

Der er mulighed for overnatning på enkelt- eller dobbeltværelse i skolens nybyggede hhv. nyrenoverede værelsesfløje. Disse fløje rummer ialt 19 (enkeltværelse) hhv. 38 (dobbeltværelse) sengepladser. De ligger i tilslutning til et undervisningslokale med plads til 30-35 personer.

Køkkenet anvender fortrinsvist økologiske produkter.

Højskolen har to sale, som er velegnede til koncerter og andre former for optræden. Foredragssalen anvendes ofte til intimkoncerter, mens skolens smukke gamle sal bliver brugt til andre former for koncerter, danseoptræden og teater.

Lej feriehus 

Bornholms Højskole råder over en tidligere lærerbolig med plads til 9 personer og udgang til egen have. Huset ligger tæt skolen og en kilometer fra mountainbike trails og vandre/-cykelstier. Et ideelt udgangspunkt for outdoor sport og familieferie. Kan også anvendes til internat med kolleger – med mulighed for at leje et ekstra lokale og tilkøb af forplejning på skolen. Se mere her

 

Du kan bla andet leje Bornholms Højskole til:

Kurser

Workshops

Konferencer

Møder

Træningslejr

Undervisning

Koncerter eller performances

Forespørg