Sammensæt dit ønskeophold

Bornholms Højskole giver dig frihed til mere. Sammensæt dit ønskeophold - kun 2,5 time fra Kbh

Friluftsliv & Natur

Outdoor og friluftsliv, hvor du kan udfordre den enestående natur på de vildeste mountainbike-trails, klatre på de stejleste klipper eller bare nyde Ekkodalen, der givetvis er Danmarks skønneste baghave.

Kunst, musik & håndværk

Kunstlinjen giver dig helt unikke muligheder for at udforske de håndværk, Bornholm er kendt for. Om det er glas, keramik, smykker eller billedkunst er helt op til dig.

Sind & Krop

Skitsetegning og croquis, hvor du kan styrke din evne til at se og sanse og til at gengive det sete. Yoga og afspænding, hvor du kan lære din krop at kende og finde roen.

Politik & samfund

På Bornholms Højskoles nye linje Jord-forbindelsen vil du møde engagerede lærere og komme til at arbejde med aktuelle politiske og samfundsmæssige udfordringer, og du vil, sammen med personalet og de andre elever, blive klogere på verden omkring os.

Andre fag & kurser

Musik, blot et eksempel på et andet fag – hvor der er mulighed for rytmisk sammenspil, korsang, musikteori, koncert, musikhistorie og hørelære. I vores musiklokale arbejder vi bredt med musikken og tager udgangspunkt i dine ønsker.

Vil du høre mere? Lad os ringe dig op.

Du kommer til at reflektere, diskutere, og arbejde kreativitet, opleve den skønne klippeø og bliver derudover forkælet med lækker økologisk mad og hyggeligt samvær.
Niels Glahn
Forstander, Bornholms Højskole

Bornholms Højskole giver dig frihed til mere. Sammensæt dit ønskeophold - kun 2,5 time fra Kbh

Gratis besøg

Vi betaler rejsen hertil

Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Ring til os

Vi glæder os til at høre fra dig

Telefon:
(+45) 5697 4077

Send en mail

Vi vender tilbage hurtigst muligt