Vandring

B/C 3,5/2 timer — Outdoor: Friluft og adventure

Tilmeld

Tag med på vandretur, hvor du kan gå i egne tanker, mens du vandrer på nogle af de bedste vandreruter i Danmark. Undervejs vil der være lidt undervisning i pakning af rygsæk, kort og kompas, lidt info om de natursteder vi vandre rundt og generelt hvad man skal tage højde for under en vandretur.

Bornholm er unik med dens meget forskellige natur og højdemeter og vi skal ud og prøve at vandre i lidt af hvert, alt fra sand, klippe og skovbund. Hvis man skal vandre i Danmark så er bedste bud helt klart Bornholm. Ruterne vi tager er fra 5 km til 10 km lange!

Forventninger: Det er ikke et krav at man har vandret før og man behøver ikke at være i god form, da vi går i et tempo alle kan være med til. Vi forventer at man har mod på, at gå også selvom vejret ikke er helt godt. Vi forventer også man møder til tiden, så vi alle får så meget ud af undervisning som muligt!

Udstyr: Man behøver ikke det helt store udstyr til dette fag. Et par gode sko at gå i er dog et must, det behøves ikke være dyre vandresko, men det skal være sko i en vis kvalitet. Derudover er det godt at have en vindtæt jakke, uldundertøj og regntøj med!

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage efter tilmelding.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok