Kunst

Kunstlinjen giver dig helt unikke muligheder for at udforske de håndværk, Bornholm er kendt for.

Glas

Vi har gang i glasovnen både forår og efterår. Du kommer til at arbejde med varmt og koldt glas. Du får også et helt unikt indblik i det gamle håndværk med det intense og hede arbejdsmiljø, hvor præcision, koncentration og samarbejde er et must.

Keramik

Vi arbejder i flere forskellige lertyper fra det sarteste porcelæn til det ler, du selv graver ud af den bornholmske natur. Vi blander og eksperimenterer med vores egne glasurer og arbejder med flere former for brænding.

Smykker

På højskolens smykkeværksted kommer du til at arbejde med forskellige aspekter af smykkedesign. Du vil komme til at arbejde med smykkets formsprog, ved hjælp af forskellige håndværksteknikker og en undersøgelse af forskellige smykkematerialer, både de traditionelle og de mere alternative.

Billedkunst

I faget billedkunst på Bornhholms Højskole lærer du de traditionelle tekniker som tegning, grafik, collage og maleri. Du kommer også til at arbejde med med samtids inspirerede kunst og metoder.

Et helt særligt sted

Bornholms Højskole har dybe rødder i den bornholmske natur, kunst, historie og kulturliv. Det giver alle vores fag en helt særlig tone, som du ikke finder andre steder. 

Du kommer til at reflektere, diskutere, og arbejde kreativitet, opleve den skønne klippeø og bliver derudover forkælet med lækker økologisk mad og hyggeligt samvær.
Niels Glahn
Forstander, Bornholms Højskole

Vil du arbejde med dine hænder, din eftertanke og din kreativitet alle døgnets timer?

Gratis besøg

Vi betaler rejsen hertil

Almindingsvej 35
3720 Aakirkeby

Ring til os

Vi glæder os til at høre fra dig

Telefon:
(+45) 5697 4077

Send en mail

Vi vender tilbage hurtigst muligt