Jord-forbindelsen

Demokrati. Samfund. Bæredygtighed.

Bliv klogere

På Bornholms Højskoles nye linje Jord-forbindelsen vil du møde engagerede lærere og komme til at arbejde med aktuelle politiske og samfundsmæssige udfordringer, og du vil, sammen med personalet og de andre elever, blive klogere på verden omkring os. 

Bæredygtighed

I de lyse og grønne omgivelser midt på den fantastiske ø med Ekkodalen i baghaven, ser vi på krisetegnene og på, hvad vi skal blive klogere på, hvem der kan – og bør – gøre hvad. Og så handle på den indsigt og viden, vi får. Hvordan det skal gøres vil du få afgørende indflydelse på.

Brug dine hænder

Omsæt dine ideer til konkrete projekter – både på skolen og i omverdenen. Solceller, højbede, insekthotel, shelterplads, permakultur – mulighederne er mange. Få lavet et projekt, der kan afvikles på Folkemødet og indgå i konkrete samarbejder med lokale og grønne initiativer på Bornholm.

Lokale samarbejder & grønne initiativer

Vi vil samarbejde med lokale, som driver bæredygtigt landbrug – og vi vil forandre skolens grønne områder, så de er i bedre pagt med ønsket om større biodiversitet. Det gør vi i en atmosfære, hvor der både er tid til at handle og til at fordybe sig.

Afspil video
Du kommer til at reflektere, diskutere, og arbejde kreativitet, opleve den skønne klippeø og bliver derudover forkælet med lækker økologisk mad og hyggeligt samvær.
Niels Glahn
Forstander, Bornholms Højskole

Jord-forbindelsen. Forståelse & ansvar for jordkloden.

Gratis besøg

Vi betaler rejsen hertil

Almindingsvej 35 3720 Aakirkeby

Ring til os

Vi glæder os til at høre fra dig

Telefon:
(+45) 5697 4077

Send en mail

Vi vender tilbage hurtigst muligt