Grundkursus i ledelse 2

Et kursus som forløser dit ledelsesmæssige potentiale, og giver håndgribelige værktøjer til at blive mere sikker i lederrollen. Vi arbejder med lederdannelse.

← Oversigt over alle kurser
  • Udvikling, og vedligehold af det personlige lederskab. Hvordan lærer du at takle den komplekse funktion det kan være at være leder i et krydspres mellem medarbejdere og topledelse?
  • Du får mulighed for at blive mere sikker og tydelig i din ledelsesstil. Vi skal derfor bla. arbejde med dit ledelsesgrundlag.
  • Når man bliver leder, hvordan øver man sig så løbende på at blive en bedre leder?
  • Medarbejdernes motivation er noget af det vigtigste i den daglige drift. Vi skal blive klogere på hvad det er der motiverer medarbejdere i dagens Danmark, og vi skal målrettet kunne skabe fælles retning, og tydelighed i det vi foretager os.

Pris

Tilmeldingsgebyr: 1000,-
Dobbeltværelse uden bad: 3550,-
Dobbeltværelse med bad: 4050,-
Enkeltværelse uden bad: 4000,-
Hjemmeboende: 3050,-

Generelt om kurserne

Bornholm er forskellig fra resten af Danmark og rig på variation. Klipperne mod nord, landets femte største skov Almindingen midt på øen og de hvide sandstrande mod syd er bare tre eksempler på øens egenart og store afveksling. Maleriske byer langs kysten ligger som perler på en snor. Her har skiftende tider og dramatiske begivenheder sat deres præg på mennesker, historie og kultur.

Du kan desuden glæde dig til skolens hjemlige og hyggelige rammer – både inde og ude – og den fantastiske natur med bare 10 minutters gang til Ekkodalen.

På kurset møder du

Allan Gardersøe, Forstander for Bornholms Højskole

Det kommer du til at arbejde med

Udvikling af personligt ledelsesgrundlag

Træningsbane for ledere, hexis

Lær at skrive personlige essays

Kursusnummer

L3

Periode

9. november, 2020 — 13. november, 2020