Dette kursus er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Klik her for at gå til oversigten over alle korte kurser eller kontakt os for mere info.

Argentinsk Tango

Argentinsk tango - sensuelt, sjovt og svært vanedannende!

← Oversigt over alle kurser

Argentinsk tango er folkedans på sydamerikansk, men danses i hele verden af folk i alle aldre. Den skiller sig ud fra andre danse ved ikke at være skematisk fastlagt. Man går med hinanden, følger musikken og rytmen – og så leger man med trinnene. Rollerne er derimod fastlagt fra starten. Manden fører og kvinden følger. Parret skaber dansen sammen, inspireret af hinanden, den indbyrdes kemi og musikken. Hvad enten du er begynder eller øvet vil du på dette kursus opleve glæden ved at danse og kommunikere med din dansepartner gennem bevægelse. Undervisningen handler både om roller, etikette, trin, flow, holdning, elegance og improvisation.

Kursusleder: Søren Voigt Juhl

Underviser: Ricardo el Holandés

NB! Du kan tilmelde dig enkeltvist uden din egen partner. Men har du en dansepartner eller kender en, der kunne have lyst at være med, vil det selvfølgelig være fint.

 

Dag-til-dag program: Argentinsk Tango

Ingen busopsamling til dette kursus

Priser pr. person

Dobbeltværelse uden bad    kr. 4.250

Dobbeltværelse med bad    kr.   4.700

Enkeltværelse uden bad   kr.    4.700

Fradrag for hjemmeboende  kr. 500

Generelt om kurserne

Bornholm er forskellig fra resten af Danmark og rig på variation. Klipperne mod nord, landets femte største skov Almindingen midt på øen og de hvide sandstrande mod syd er bare tre eksempler på øens egenart og store afveksling. Maleriske byer langs kysten ligger som perler på en snor. Her har skiftende tider og dramatiske begivenheder sat deres præg på mennesker, historie og kultur.

Du kan desuden glæde dig til skolens hjemlige og hyggelige rammer – både inde og ude – og den fantastiske natur med bare 10 minutters gang til Ekkodalen.

På kurset møder du

Ricardo El Hondandés, tangoinstruktør gennem 25 år.

Søren Voigt Juhl, kursusleder

Det kommer du til at arbejde med

Roller

Etikette

Trinkombinationer

Flow

Musikalitet

Kontakt

Holdning

Elegance

Improvisation

Kursusnummer

B3

Periode

18. februar, 2018 — 24. februar, 2018

Studie- og ungdomsrabat

Er du under uddannelse eller mellem 18 og 25 år, giver vi en rabat på 1000 kr. for et ugekursus og 1500 kr. for et 12- eller 14-dages kursus. Gælder dog ikke Folkemødekurset. Rabatten gives for én person på delt dobbeltværelse. Regn med at du kommer til at dele dobbeltværelse med en anden.

Tilmelding og betaling (korte kurser)

Du tilmelder dig via hjemmesiden. Gå ind på det kursus du gerne vil på og tryk på TILMELDING.

Kort efter din tilmelding vil du modtage en bekræftelse med opkrævning af depositum på 1.000 kr. eller 1.500 kr., alt efter hvilket kursus du har tilmeldt dig. Beløbet tilbagebetales ikke ved afbud. Se også information om afbud.

Ca. 6 uger før kurset starter sender vi dig et detaljeret kursusprogram.

Betaling fra udlandet:

Nordea Bank

DK – 3700 Rønne

St. Torv 16-18

3700 Rønne

Kontoindehaver: Forstander Bente Larsen

Reg. 0658

Konto: 6570100120

IBAN: DK7620006570100120

Swift: NDEADKKK

Priser (korte kurser)

Inkluderer undervisning, busture rundt på øen, kost, logi, sengetøj og linned samt håndklæder. Kaffe på cafe, entréer samt ekstra udflugts tilbud er egenbetalt.

Kursusprisen står under hvert enkelt kursus.

 

Ca. 8 uger før kursets start sender vi dig et detaljeret kursusprogram samt et indbetalingskort på retsbeløbet.

Se endvidere information om afbud.

Sådan forløber hverdagen (korte kurser)

En højskoledag begynder kl. 8 med morgenmad.

Efter morgenmaden mødes vi til morgensamling med sang fra højskolesangbogen og foredrag om emner som geologi, litteratur eller kunst eller, helt enkelt, en diskussion om emner, der berører os.

Formiddag eller eftermiddag er der undervisning er der undervisning i det emne, du har valgt at fordybe dig i, fx yoga eller bridge.

Den almentdannende undervisning kan foregå på bus- eller gåture rundt på øen, hvor vores lærere fortæller om det smukke Bornholms natur og kultur i alle facetter.

Aftenerne har hver deres særlige indhold: Sang, foredrag, dans m.v.

Hvert kursus afsluttes med en festmiddag, hvor forstanderen og kursets lærere deltager. Underholdningen kan du selv bidrage til, hvis du har lyst.

 

Sådan bor du

Skolen råder over 41 enkeltværelser og 26 dobbeltværelser, heraf 11 dobbeltværelser med bad/toilet. Når du ankommer til højskolen, får du anvist dit værelse, og du får et opdateret dag-tildag program. På værelset ligger linned og håndklæder. En informationsmappe på bordet rummer alle væsentlige informationer om skolen.

Her kan du se billeder af højskolen og værelserne og her en oversigt over skolens forskellige bygninger.

Praktisk information (korte kurser)

Kost

Ønsker du vegetarkost bedes du foretage afkrydsning på tilmeldingsblanketten. Vegetarkost tilbydes uden ekstra beregning. Ved vegetarkost forstås mad uden kød eller fisk. Medbring selv livsnødvendig specialkost.

Er du i tvivl, kan du kontakte skolens køkkenleder på telefon nr. 5697 4077.

Læs om skolens kostpolitik her.

Wifi

er tilgængeligt overalt på skolen.

Vask

Der er mulighed for at vaske, tørre og stryge i skolens møntvask.

Afbud (korte kurser)

Hvis du melder afbud til kurset senere end 6 uger før start, kan du ikke få den indbetalte kursuspris tilbage fra højskolen.

Du kan få det indbetalte depositum overført til et andet kursus indenfor samme år efter aftale med os. Ring på 56974077.

Vi opfordrer dig til at tegne en afbuds- og sygeforsikring hos Europæiske, som dækker, hvis du pga. sygdom bliver forhindret i at komme, eller må afbryde opholdet før tid. En sådan forsikring koster ca. 6% af den fulde kursuspris. Undersøg om din eventuelle private rejseforsikring dækker højskoleophold i Danmark. Forsikringen skal tegnes ved tilmeldingen. Europæiske Rejseforsikring: Tlf. 33 25 25 25. www.europaeiske.dk