Yoga 1

O6 27. juni — 3. juli, 2021

Udsolgt

I denne uge lægges fokus på yogaens grundlæggende teknikker. Er du rutineret, vil du få mulighed for at forfine og justere din praksis, da vi sideløbende arbejder med fordybelse, grounding, styrke og balance. Du får mulighed for at skrive yoga journaling, hvor du dagligt skriver om din yoga proces i din medbragte notes blok. Du kommer ikke til at kede dig uanset om du er begynder eller øvet yogi.

Yoga handler om styrke og velvære. Et kursus for dig, der gerne vil fordybe dig intensivt i fysisk yoga, åndedrætsøvelser og afspænding og forkæles med lækker økologiske mad, gå-/busture og hyggeligt samvær. På yogakurset lægges vægt på ro, fordybelse, udholdenhed og koncentration i øvelser, der gør kroppen smidig og afbalanceret. Øvelser som kan skabe nærvær i en travl hverdag. Yogakurset er både for begyndere, der aldrig har dyrket yoga og for øvede. Der er desuden morgensamlinger med højskolesang og oplæg om blandt andet den særlige bornholmske natur, kultur og kunst. Udflugter ad store og små veje går til, seværdigheder og mindre kendte steder, hvor skolens lærere fortæller i bussen og på de steder, vi besøger.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Udsolgt

 • Periode

  27. juni — 3. juli, 2021

 • Kursusnummer

  O6

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Kursusleder

  Exam. yogalærer Tina Rossbach Kofod

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad: 4650,-
  Dobbeltværelse med bad: 5150,-
  Enkeltværelse uden bad: 5100,-
  Hjemmeboende: 4150,-

  Alle priser inkluderer et tilmeldingsgebyr på 1000,-
  Dette betales ved tilmelding og refunderes ikke.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok