Tæt på Bornholms natur

R2 10. juli — 16. juli, 2022

Tilmeld

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage efter tilmelding.

Tag med på vandreture i Bornholms smukke natur og kultur. Oplev nogle af øens flotteste naturområder og bliv kendt med dyr, planter og naturfænomener. Vi besøger nogle af de mest storslåede og natur- og kulturområder og undervejs også en af Bornholms mest fremtrædende kunstnere, som er stærkt inspireret af øens natur, og derudover afdøde billedhugger Ole Christensens skulpturpark ved hans hjem på Nordbornholm. I kursusværternes private haver snakker vi om naturtab og biodiversitetskrise, og du vil du kunne lære om, hvordan du kan indrette en naturvenlig have med masser af levesteder for sommerfugle, bier og andre arter. På turene møder vi også en række spændende fortidsminder og hører om de mange udgravninger og fund, der har kastet lys over Bornholms oldtid. Man skal være rimeligt godt gående, men stierne er ikke vanskelige, og vi går maksimalt 5 kilometer hver dag.

Udover deltagelse på turene er der morgensamling, foredrag og fælles aktiviteter sammen med de øvrige ugekurser i perioden.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Periode

  10. juli — 16. juli, 2022

 • Kursusnummer

  R2

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Undervisere

  Historiker, cand. philol. og forfatter Mona Klippenberg og biolog, ph.d. og forfatter Michael Stoltze. De har senest udgivet ”Biodiversitet” i august 2021.

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad 4.800,-
  Dobbeltværelse med bad 5.300,-
  Enkeltværelse uden bad 5.250,-
  Hjemmeboende 4.300,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok