Rundt om Bornholm

R9 17. juli — 23. juli, 2022

Tilmeld

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage efter tilmelding.

Dette højskolekursus handler om Bornholm. Øens historie og kulturhistorie, natur, geologi, arkæologi, kunst og gastronomi vil blive belyst fra flere sider. Morgensamlinger, sang, musik og samvær er en vigtig del af dagens rytme og med til at ”ryste” os sammen. Foredragene er tilrettelagt, så de enten lægger op til de steder, vi besøger eller berører emner af almen interesse. Der bliver ture med hvert sit tema og til forskellige dele af øen. På turene fortælles der om alt det, vi ser. Vi står af på udvalgte steder, bliver guidet i byer og i kirker. På udflugterne er der desuden mulighed for at gå nogle korte strækninger. Og så bliver der masser af aktivitet på og omkring skolen.

Ugeprogrammet indeholder besøg på Hammershus, Gudhjem, Svaneke, Dueodde, og der vil være indlagt mulighed for besøg på museer. Der vil være mulighed for en tur til Christiansø en af dagene (ekstra betaling på ca. 200 kr.). Ret til ændringer forbeholdes. Detaljeret ugeprogram vil foreligge i begyndelsen af 2022.

Arnth Ravn: Født 1950. Har studeret Dansk og Musik ved Københavns Universitet. De sidste 12 år har Arnth været ansat som kirke- og kulturmedarbejder i Kalundborg. Desuden er Arnth organist og vil ledsage fællessangen på Bornholms Højskoles dejlige flygel. Arnth er en gudsbenådet fortæller og entertainer. Glæd jer til en dejlig uge i hans selskab.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Periode

  17. juli — 23. juli, 2022

 • Kursusnummer

  R9

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Kursusleder

  Arnth Ravn

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad 4.800,-
  Dobbeltværelse med bad 5.300,-
  Enkeltværelse uden bad 5.250,-
  Hjemmeboende 4.300,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok