Pluk og Smag uge 26

AS 22. juni — 28. juni, 2025

Tilmeld

Oplev Bornholm fra en ny vinkel – med fokus på Fødevareøen Bornholm.
Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, spændende restauranter og vilde urter. Først skal vi dog have styr på naturens smagsmæssige potentiale. Derfor tager vi på vandreture hvor vi ser på hvad der kan sankes af vilde urter og bær og hvad de kan bruges til. Du skal være frisk på både at vandre ud på sanketure i det kuperede bornholmske klippelandskab og på køkkentid når vi afprøver og eksperimenterer i køkkenet på gaarden. Gennemgående underviser er Thomas Guldbæk.

Thomas er tilknyttet Bornholms Højskole med flere forskellige kurser og han er en af landets førende eksperter i urter og vild mad. Han arbejder som konsulent for nogle af landets bedste restauranter og fødevareproducenter. Han har samarbejdet med Jacobsen Bryggeri, Kadeau, Noma, Sol over Gudhjem, Copenhagen Distillery med flere. Derudover har han 27 års erfaring som formidler, samt skribent for bl.a. magasiner som Gastro og Mad & Mennesker og med-skribent på bøger om Dansk madhistorie og Smagen af Bornholm.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

Vandring og fordybelse, sank
  • Periode

    22. juni — 28. juni, 2025

  • Kursusnummer

    AS

  • Kursusprogram

    Hent kursusprogram

  • Underviser

    Thomas Guldbæk

  • Priser

    Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.500,-
    Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 6.100,-
    Enkeltværelse u. bad 6.000,-
    Hjemmeboende 5.000,-
    Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 5.200,-

    (Alle priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr)


  • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

    Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok