Øen, urterne og producenterne

X7 6. august — 12. august, 2023

Tilmeld

Oplev Bornholm fra en ny vinkel – med fokus på Fødevareøen Bornholm.

Bornholm er en smeltedigel for fortidens madkultur, fremtidens fødevareudvikling, spændende restauranter og vilde urter.

Vi oplever øens sprudlende iværksætteri indenfor fødevarer og restauranter. Turene i bus er lagt så der både er stop ved grønne primærproducenter og specialiserede forædlere af produkter. Vi lader os inspirere af bæredygtige metoder og tanker.

Vi skal også have styr på øens smagsmæssige potentiale. Derfor tager vi på vandreture hvor vi ser på hvad der kan sankes af vilde urter og bær og hvad de kan bruges til. Og så ser vi på den lokale madkultur og hvordan den kan give inspiration til nutiden og fremtiden.

Kurset gennemføres i samarbejde med Gourmet Bornholm og Gaarden – Bornholms Madkulturhus i Melsted.
Du skal være frisk på både at vandre ud på sanketure i det kuperede bornholmske klippelandskab og besøge producenter rund om på øen.

Thomas er tilknyttet Bornholms Højskole med flere forskellige kurser. Han er også formidlingschef og naturvejleder på Gaarden – Bornholms Madkulturhus. Og så er Thomas en af landets førende eksperter i urter og vild mad. Han arbejder som konsulent for nogle af landets bedste restauranter og fødevareproducenter.

Han har samarbejdet med Jacobsen Bryggeri, Kadeau, Noma, Sol over Gudhjem, Copenhagen Distillery og mange andre. Derudover har han 27 års erfaring som formidler, samt skribent for bl.a. magasiner som Gastro og Mad & Mennesker.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

_MG_1826
 • Periode

  6. august — 12. august, 2023

 • Kursusnummer

  X7

 • Kursusleder

  Thomas Guldbæk

 • Program

  Under udarbejdelse

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.450,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 5.950,-
  Enkeltværelse u. bad 5.900,-
  Hjemmeboende 4.950,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 5.150,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok