Krølle Bølle-ugen

KB 22. august — 26. august, 2022

Aflyst

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage efter tilmelding.

Hvert år, i en uge af august, afholdes der Krølle Bølle-uge for tidligere elever på højskolen. Ugen består af en række workshops, der tilbyder undervisning inden for kreative, oplysende, legende og skabende områder, samt sociale aktiviteter.

Krølle Bølle-ugen er en energifyldt og intensiv udgave af højskolelivet med morgensamlinger, undervisning og masser af højskolesange. Derudover vil Bornholms Højskole Elevforenings årlige generalforsamling finde sted i løbet af ugen. Her kan du kan udøve din demokratiske ret, når der skal vedtages nye tiltag. Derudover har du mulighed for at stille op til bestyrelsen og engagere dig i elevforeningens arbejde.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke din plads.

Prisen på kurset vil være 1.300 kr. for medlemmer af elevforeningen. Denne pris er billigere end den almindelige kursuspris på Bornholms Højskoles øvrige værkstedskurser. Dette er muligt, da program og workshops trækker på tidligere elever som facilitatorer i samarbejde med skolens faste stab og undervisere.

Du er velkommen til melde dig, også selvom du ikke tidligere har været elev på skolen. Måske overvejer du at tage på et langt kursus på skolen i fremtiden?

Er du ikke medlem af elevforeningen, vil prisen være 1.700 kr. Tilmeld dig elevforeningen her (for tidligere elever) og få rabat på Krølle Bølle-Ugen og andre fordele! Programmet finder du her på siden, når det er klar. Du kan forvente et program spækket med gode stunder.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

• Aflyst

• Periode

22. august — 26. august, 2022

• Kursusnummer

KB

• Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.