Højsommer på Bornholm

R3 10. juli — 16. juli, 2022

Tilmeld

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage efter tilmelding.

Dette højskolekursus handler om Bornholm. Øens historie og kulturhistorie, natur, geologi, arkæologi, kunst og gastronomi vil blive belyst fra flere sider. Morgensamlinger, sang, musik og samvær er en vigtig del af dagens rytme og med til at ”ryste” os sammen. Foredragene er tilrettelagt, så de enten lægger op til de steder, vi besøger eller berører emner af almen interesse. Der bliver ture med hvert sit tema og til forskellige dele af øen. På turene fortælles der om alt det, vi ser. Vi står af på udvalgte steder, bliver guidet i byer og i kirker. På udflugterne er der desuden mulighed for at gå nogle korte strækninger. Og så bliver der masser af aktivitet på og omkring skolen.

Uge programmet indeholder besøg på Hammershus, Gudhjem, Svaneke, Dueodde, og der vil være indlagt mulighed for besøg på museer. Der vil være mulighed for en tur til Christiansø en af dagene (ekstra betaling på ca. 200 kr.) Ret til ændringer forbeholdes. Detaljeret ugeprogram vil foreligge i begyndelsen af 2022.

Jesper Lindstrøm Larsen er født i 1963 og opvokset på Bornholm. Har blandt andet tidligere arbejdet 10 år på Bornholms Højskole, og har en Master i Oplevelsesledelse.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Periode

  10. juli — 16. juli, 2022

 • Kursusnummer

  R3

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Kursusleder

  Jesper Lindstrøm Larsen

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad 4.800,-
  Dobbeltværelse med bad 5.300,-
  Enkeltværelse uden bad 5.250,-
  Hjemmeboende 4.300,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok