Højsommer 1

T4 2. juli — 8. juli, 2023

Tilmeld

Her skal det handle om Bornholm, om øens historie og kulturhistorie, natur, geologi, arkæologi, kunst og gastronomi, som vil blive belyst fra flere sider. Morgensamlinger, sang, aftenforedrag og samvær er en vigtig del af dagens rytme og er med til at ”ryste” os sammen. Foredrag er tilrettelagt, så de enten lægger op til de steder, vi besøger, eller berører emner af almen interesse. Der bliver ture med hvert sit tema og til forskellige dele af øen. På turene fortælles der om alt det, vi ser. Vi står af på udvalgte steder, bliver guidet i byer og i kirker. På udflugterne er der desuden mulighed for at gå nogle korte strækninger. Og så bliver der masser af aktivitet på og omkring skolen.

Ugeprogrammet indeholder besøg på Hammershus, Gudhjem, Svaneke, Dueodde, og der vil være indlagt mulighed for besøg på museer. Ret til ændringer forbeholdes.

Jesper er født og opvokset på Bornholm. I 10 år arbejdede han fast på Bornholms Højskole, og har mange meritter, lige fra sin tid i militæret over en master i Overlevelsesledelse til hans engagement i bosteder for mennesker, der har brug for hjælp. Jesper ved præcist hvor man udvinder ler af Bornholms grundvold og hvordan man bearbejder det, og han kan fortælle vidt og bredt om Bornholms historie, de bedste steder på øen og kunsthåndværk.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

bornholm-hojsommer
 • Periode

  2. juli — 8. juli, 2023

 • Kursusnummer

  T4

 • Kursusleder

  Jesper Larsen

 • Program

  Under udarbejdelse

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.100,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 5.600,-
  Enkeltværelse u. bad 5.550,-
  Hjemmeboende 4.600,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 4.800,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok