Golfkursus 2

N6 26. juli — 1. august, 2020

Tilmelding

Velkommen til en hyggelig og social højskoleuge med særlig vægt på golf på det skønne Bornholm. Hver dag starter med morgensamling med sang og refleksioner. Herefter står den på golf undervisning på Nordbornholms golfbane. Banen består af 2 naturskønne baner, Rø og Gudhjem, som du vil få mulighed for at spille 2 gange. Træningen varetages af lokale protrænere, og du vil få mulighed for at træne alle spillets facetter uanset handicap. Efter frokost, som indtages i klubben, spiller vi en runde på golfbanen. Dagen afsluttes med god mad, sang, musik eller et spændende højskoleforedrag. Ugen afsluttes med en match fredag, hvor vi spiller om præmier til forskellige indlagte konkurrencer. Se mere om golfbanen her.

Under dit ophold vil du selvfølgelig stifte bekendtskab med højskoletraditioner, som foredrag og sange fra højskolesangbogen. Midt på ugen er der indlagt for en rundtur på Bornholm. Om du kommer alene, eller I kommer flere sammen; der vil være rig mulighed for at opleve den særlige højskolestemning, stifte nye bekendtskaber og ikke mindst få en uge, som er fyldt med golf og oplevelser.

Ved tilmeldingen beder vi dig oplyse, om du har et golfhandicap handicap; om du har DGU-nr., og om du har behov for transport til banen. Det er vigtigt for os, at vi tilrettelægger undervisningen, så vi imødekommer alles behov.

Træningen varetages af Golfklubbens Protrænere. Der er bestilt greentider på forhånd.

I prisen indgår ugekort til en hel uge.

Diverse oplysninger

Dagsprogram ses nedenfor. Ret til ændringer forbeholdes.

Højskolen anbefaler, at kursisterne sejler med færgen fra Ystad kl. 18.30 med ankomst i Rønne kl. 19.50.

Her vil der holde en bus som kører direkte til indgangen ved Højskolen

Man har også mulighed for at køre i egen bil. Bestil færge hurtigt.

Ved kurser på 1 uges varighed udleveres 2 håndklæder ved ankomsten. Ønskes der yderligere håndklæder, har man mulighed for at leje dette for kr. 35,-

Man kan også vælge at vaske selv. En vaskemønt koster kr. 20,- og man kan vaske i højskolens vaskekælder. Vaskemønter og rene håndklæder afregnes på kontoret, eller på mobilepay 82025.

På afrejsedagen er kontoret åbent for betaling af drikkevarer etc.

Ved tilmelding kan det oplyses om der ønskes vegetarretter og/eller om der skal tages hensyn til allergier

 • Periode

  26. juli — 1. august, 2020

 • Kursusnummer

  N6

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Pris

  Tilmeldingsgebyr: 1000,-
  (betales ved tilmelding og refunderes ikke)

  Derudover:
  Dobbeltværelse uden bad: 4050,-
  Dobbeltværelse med bad: 5050,-
  Enkeltværelse uden bad: 4950,-

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok