Golf uge 28

P2 11. juli — 17. juli, 2021

Udsolgt

Velkommen til en hyggelig og social højskoleuge med særlig vægt på golf på det skønne Bornholm. Hver dag starter med morgensamling med sang og refleksioner. Herefter står den på golf undervisning på Nordbornholms golfbane. Banen består af 2 naturskønne baner, Rø og Gudhjem, som du vil få mulighed for at spille 2 gange. Træningen varetages af lokale protrænere, og du vil få mulighed for at træne alle spillets facetter uanset handicap. Efter frokost, som indtages i klubben, spiller vi en runde på golfbanen. Dagen afsluttes med god mad, sang, musik eller et spændende højskoleforedrag. Ugen afsluttes med en match fredag, hvor vi spiller om præmier til forskellige indlagte konkurrencer.

Se mere om golfbanen her.

Under dit ophold vil du selvfølgelig stifte bekendtskab med højskoletraditioner, som foredrag og sange fra højskolesangbogen. Midt på ugen er der indlagt for en rundtur på Bornholm. Om du kommer alene, eller I kommer flere sammen; der vil være rig mulighed for at opleve den særlige højskolestemning, stifte nye bekendtskaber og ikke mindst få en uge, som er fyldt med golf og oplevelser.

Ved tilmeldingen beder vi dig oplyse, om du har et golfhandicap handicap; om du har DGU-nr., og om du har behov for transport til banen. Det er vigtigt for os, at vi tilrettelægger undervisningen, så vi imødekommer alles behov. Er du begynder, vil der være mulighed for at erhverve DGU kort.

Træningen varetages af Golfklubbens Protrænere. Der er bestilt greentider på forhånd.
I prisen indgår ugekort til en hel uge.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Udsolgt

 • Periode

  11. juli — 17. juli, 2021

 • Kursusnummer

  P2

 • Kursusprogram

  Hent kursusprogram

 • Kursusleder

  Karsten Glahn

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad: 5650,-
  Dobbeltværelse med bad: 6150,-
  Enkeltværelse uden bad: 6100,-
  Hjemmeboende: 5150,-

  Alle priser inkluderer et tilmeldingsgebyr på 1000,-
  Dette betales ved tilmelding og refunderes ikke.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok