Folkemødet 2021

O2 14. juni — 20. juni, 2021

Tilmelding

På Folkemødekurset 2021 varmer vi fra mandag op med 3 dage med oplæg, foredrag, debatter og workshops omkring vores demokrati og de aktuelle politiske debatter, efterfulgt af deltagelse i Folkemødet fra torsdag til lørdag. Du får grundig introduktion til, hvad du kan opleve på Folkemødet, vi klæder dig på til at deltage i debatter og fora, og vi sørger for bustransport til og fra Allinge under Folkemødet. Hver dag mødes vi og samler op på dagens indtryk. Vi inviterer gæster, som kan uddybe, hvad vi har oplevet sammen og hver for sig, og vi lægger op til dagens Folkemøde ved morgensamlingerne, hvor vi planlægger besøg af toneangivende folk.
Højskolens elever vil deltage i dele af programmet, så der vil blive god mulighed for at udveksle meninger og viden. Så der er også tale om et generationsmøde mellem højskolens elever, som har forberedt sig på Folkemødet hele foråret, og de kursister, som alene har denne uge til rådighed til at fordybe sig i debatter og problemstillinger.

Det er endnu ikke muligt at udarbejde et program grundet Corona og usikkerhed.

Der er begrænset antal pladser på 50. De fleste pladser er på dobbeltværelser. Der vil muligvis blive udbudt flere pladser til januar, så man kan blive skrevet på venteliste.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

• Periode

14. juni — 20. juni, 2021

• Kursusnummer

O2

• Priser

Dobbeltværelse uden bad: 6450,-
    Dobbeltværelse med bad: 7000,-
    Enkeltværelse uden bad: 7000,-
    Hjemmeboende: 5950,-

Ekstra overnatning: 400,-
    NB: Dobbeltværelser er forbeholdt par.

Det fulde beløb betales ved tilmelding.