Folkemødet 2021

O2 14. juni — 20. juni, 2021

Aflyst

Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse vores Folkemødekursus i 2021. Vi havde set frem til, at vi i år kunne gennemføre, men de meldinger, vi får fra Folkemødet om, hvordan det vil blive afviklet i år, betyder, at vi ikke synes, at vi kan leve op til det, vi har stillet jer i udsigt. Det vil heller ikke leve op til de krav, som vi stiller til os selv for at gennemføre et rigtigt Folkemødekursus. Det skal foregå i Allinge, og det skal ikke være på digitale medier. Det kan man klare hjemmefra. Vi kunne måske få adgang en eftermiddag og en formiddag i et afgrænset område, men på den måde ville man jo ikke frit kunne vælge, hvad man skulle vælge blandt i et i forvejen snævert udbud.

Vi håber, at I vender tilbage næste år. Hvis I vil have besked før andre, når vi lægger vores kortkursusprogram ud, kan I tilmelde jer Nyhedsbrevet nederst på denne side.

Vi beder jer sende os oplysninger om registreringsnummer og kontonummer. Vi kan desværre ikke refundere eventuelle transportudgifter.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Aflyst

 • Periode

  14. juni — 20. juni, 2021

 • Kursusnummer

  O2

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad: 6450,-
  Dobbeltværelse med bad: 7000,-
  Enkeltværelse uden bad: 7000,-
  Hjemmeboende: 5950,-

  Ekstra overnatning: 400,-
  NB: Dobbeltværelser er forbeholdt par.

  Det fulde beløb betales ved tilmelding.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok