Drømmeforståelse

Z3 13. august — 19. august, 2023

Tilmeld

Som noget nyt på Bornholms Højskole er her chancen for at få styr på dine natlige drømme. Forstander og psykoterapeut Solveig Thorborg tilrettelægger og underviser på kurset – og har arbejdet med at forstå drømmenes sprog i 25 år.

Vi drømmer alle om natten, uanset om vi kan huske vores drømme eller ej. Men hvad vil de os? Lytter vi til dem, kan de hjælpe os med at forstå vores liv på et dybere plan, der supplerer vores vågne, rationelle hjerne. Forstander og psykoterapeut Solveig Thorborg forelæser om drømmenes symboler og vigtige drømmeskolers tolkningsredskaber. Gennem arbejdet med dine og andres drømme får du redskaber med hjem til at huske og forstå de natlige beskeder. Og skal vi selvfølgelig ud og nyde naturen og finde den ro der, som kan hjælpe til fordybelse i drømmenes verden.

Du behøver ikke at kunne huske dine drømme – nysgerrighed på feltet er nok til at du kan få noget ud af kurset. Medbring en bog til at notere dine drømme, fornemmelser når du vågner op, og de tips og drømmeteorier, som du får med dig på kurset. Medbring også gode sko til de ture vi tager på.

Solveig er cand.mag. i Moderne Kultur og -Kulturforståelse fra Københavns Universitet og uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet, hvor hun med sin egen virksomhed har drevet psykoterapi og drømmegrupper, indtil hun blev forstander på Bornholms Højskole i 2021.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

IMG_4816-2200x1760
 • Periode

  13. august — 19. august, 2023

 • Kursusnummer

  Z3

 • Kursusleder

  Solveig Thorborg

 • Program

  Under udarbejdelse

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 5.100,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 5.600,-
  Enkeltværelse u. bad 5.550,-
  Hjemmeboende 4.600,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 4.800,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok