Akvarel

P3 11. juli — 24. juli, 2021

Tilmeld

På dette kursus vil der blive undervist i akvarel. Der regnes med 30 deltagere, og der vil være to lærere. Navne på disse vil følge.
På kurset vil vi arbejde med kursistens egen udvikling og undersøgelse af sin kreativitet via akvarelmaleriets mangfoldighed. Undervisningen vil bestå af praktiske og teoretiske øvelser og veksle mellem atelier/værksteds timer og akvarelmaleri udenfor i den bornholmske natur.

Kurset er for nybegyndere såvel som øvede. Den enkelte kursist vil blive taget ved hånden og ført gennem akvarelmalingens forunderlige verden via en introduktion af forskellige teknikker og materialer.

Derudover vil der fokuseres på farve- og billedforståelse via leg og eksperimenter. Legen med farverne, formerne og materialerne, samt forståelsen af billedopbygning, bevidsthed om metode og proces, vil være i fokus for at skærpe kursistens forståelse og oplevelse af diversitet, skaberglæde og kreativitet.
Kursisten må gerne medbringe egne materieler. Som supplement vil der kunne erhverves et lille udvalg af yderligere materialer på skolen.

Vel mødt til et fælleskab om akvarelmaleriet midt i den bornholmske sommer!

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Periode

  11. juli — 24. juli, 2021

 • Kursusnummer

  P3

 • Kursusleder

  Ben Woodhams
  + en af skolens lærere

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad: 6950,-
  Dobbeltværelse med bad: 8000,-
  Enkeltværelse uden bad: 7900,-
  Hjemmeboende: 5950,-

  Alle priser inkluderer et tilmeldingsgebyr på 1500,-
  Dette betales ved tilmelding og refunderes ikke.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok