Akvarel

R7 17. juli — 30. juli, 2022

Udsolgt

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage efter tilmelding.

På kurset vil der blive undervist i akvarelmaling. Vi regner med ca. 30 deltagere. De vil blive undervist af Anne Cirkola og Ben Woodhams. Kurset forgår på dansk, med mulighed for engelsk og tysk.

Anne Cirkola er uddannet på et tysk kunstakademi, Burg Giebichenstein i Halle, og har været selvstændig som billedkunstner og underviser siden 1994. Anne bor og arbejder på Bornholm, ikke langt fra Balka. I sine akvareller arbejder Anne med den menneskelige krop, interiør og planternes/blomsternes verden. Du kan se hendes arbejde under www.cirkola.dk.

Ben Woodhams er uddannet på bl.a. University of London og Leicester University. Ben bor og arbejder i Vestermarie på Bornholm. Hans akvareller tager udgangspunkt i af udelivet, fugle, himlen og kysten. Ben Woodhams har senest udgivet en bog ’KYST’ med akvarelbilleder af den bornholmske natur inspireret af en lang række vandreture øen rundt (https://benwoodhams.com).

Kom med på dette kursus i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Uanset om du har prøvet akvarel før eller ønsker at begynde med denne teknik, vil du kunne finde inspiration og vejledning. Vi vil guide dig igennem akvarellens verden med konkrete opgaver og øvelser. Udover konkrete opgaver vil du finde tid og lysten til din egen kunstneriske og kreative udfoldelse.

Vi begynder med en kort introduktion til de forskellige materialer og redskaber, samt farver og papir med hensyn til anvendelsesmuligheder og udtryk. Vi lærer forskellige teknikker at kende for at finde frem til den, der passer bedst til en selv. Vi kommer omkring farvelære, komposition, harmonier, tegning og temaer. Det er vores anliggende at hjælpe kursisterne frem til at eksperimentere med lyst, iagttage med forundring og arbejde med glæde. En del af undervisning foregår på værkstedet, i haven og ude i den bornholmske natur.

Der skiftes lærer, så alle kursister møder begge lærere i løbet af kurset. Herved oplever man forskellige tilgange og teknikker.

I løbet af kurset vil der være 4 dage, hvor man er væk fra skolen ude på Bornholm.

Kursisten bedes medbringe egne materialer:
– Akvarelkasse med mindst 6 farver af god kvalitet.
– 3 akvarelpensler i forskellig størrelse (en meget bred og flad pensel, str. 12 og str. 16),
– A3 akvarelpapir, både koldpresset og varmpresset papir 200 gr mindst, ca. 2 ark af hver til alle dage.
– 2 ruller malertape, blyant, viskelæder, et udvalg af akvarelblyanter.

Som supplement vil der kunne erhverves et lille udvalg af yderligere materialer på skolen.
Vel mødt til et fælleskab om akvarelmaleriet midt i den bornholmske sommer!

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

 • Udsolgt

 • Periode

  17. juli — 30. juli, 2022

 • Kursusnummer

  R7

 • Undervisere

  Anne Cirkola
  Ben Woodhams

 • Priser

  Dobbeltværelse uden bad 7.300,-
  Dobbeltværelse med bad 8.300,-
  Enkeltværelse uden bad 8.200,-
  Hjemmeboende 6.250,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok