Akvarel

X2 16. juli — 29. juli, 2023

Tilmeld

På kurset vil der blive undervist i akvarelmaling. Vi regner med ca. 30 deltagere.

Kom med på dette kursus i akvarelmaleriets mange muligheder og udfordringer. Uanset om du har prøvet akvarel før eller ønsker at begynde med denne teknik, vil du kunne finde inspiration og vejledning. Vi vil guide dig igennem akvarellens verden med konkrete opgaver og øvelser. Udover konkrete opgaver vil du finde tid og lysten til din egen kunstneriske og kreative udfoldelse.

Vi begynder med en kort introduktion til de forskellige materialer og redskaber, samt farver og papir med hensyn til anvendelsesmuligheder og udtryk. Vi lærer forskellige teknikker at kende for at finde frem til den, der passer bedst til en selv. Vi kommer omkring farvelære, komposition, harmonier, tegning og temaer. Det er vores anliggende at hjælpe kursisterne frem til at eksperimentere med lyst, iagttage med forundring og arbejde med glæde. En del af undervisning foregår på værkstedet, i haven og ude i den bornholmske natur.

Anne Cirkola (cirkola.dk) er uddannet på et tysk kunstakademi, Burg Giebichenstein i Halle, og har været selvstændig som billedkunstner og underviser siden 1994. Anne bor og arbejder på Bornholm, ikke langt fra Balka. I sine akvareller arbejder Anne med den menneskelige krop, interiør og planternes/blomsternes verden.

Ben Woodhams (benwoodhams.com) er uddannet på bl.a. University of London og Leicester University. Ben bor og arbejder i Vestermarie på Bornholm. Hans akvareller tager udgangspunkt i af udelivet, fugle, himlen og kysten. Ben Woodhams har senest udgivet en bog ’KYST’ med akvarelbilleder af den bornholmske natur inspireret af en lang række vandreture øen rundt.

Kursisten bedes medbringe egne materialer.

– Akvarelkasse med mindst 6 farver af god kvalitet.
– 3 akvarelpensler i forskellig størrelse (en meget bred og flad pensel, str. 12 og str. 16), A3 akvarelpapir, både koldpresset og varmpresset papir 200 gr mindst, ca. 2 ark af hver til alle dage.
– 2 ruller malertape, blyant, viskelæder, et udvalg af akvarelblyante

Som supplement vil der kunne erhverves et lille udvalg af yderligere materialer på skolen.

Når din tilmelding er bekræftet, kan der grundet mange tilmeldinger gå nogle dage inden du modtager din kursusafregning.

Husk at tjekke din "spam/uønsket post" hvis du ikke har fået svar fra os inden for et par dage.

IMG_6310
 • Periode

  16. juli — 29. juli, 2023

 • Kursusnummer

  X2

 • Kursusledere

  Anne Cirkola
  Ben Woodhams

 • Program

  Under udarbejdelse

 • Priser

  Dobbeltværelse u. bad (par) pr. pers. 7.600,-
  Dobbeltværelse m.bad (par) pr. pers. 8.600,-
  Enkeltværelse u. bad 8.500,-
  Hjemmeboende 6.600,-
  Dobbeltværelse u.bad (med roomie) 7.100,-

  Priserne er inklusiv tilmeldingsgebyr.

 • Tilmeldingsgebyret er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud.

  Tilmeld
Ved at besøge bornholmshojskole.dk accepterer du brug af cookies Ok