Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

Kok/køkkenleder søges til Bornholms Højskole

1. september 2018

Vi søger en kok/køkkenleder med tiltrædelse per 1. september 2018 eller snarest derefter.

Har lyst til at drive vores køkken, hvor eleverne er en integreret del af dagligdagen? Nyder du at lave lækre buffeter og à la carte retter til møder, kurser og konferencer?

Læs mere om vores spændende stilling her »

Venner og familie kan nu spare 3.000 kr.

3. september – 16. december 2018

Vores tidligere elever og kursister kan nu sende en ven eller et familiemedlem på højskole med vores venne-/familierabat:

Venner og familie kan nu spare 3.000 kr. på vores 15 ugers ophold med start d. 3. september og betaler kun 1250 kr. pr. uge. På tilmeldingen skal navnet på den tidligere elev eller kursist blot oplyses i kommentarfeltet – mere kræver det ikke.

Daglig leder søges til skolens kontor

Daglig leder af Bornholms Højskoles sekretariat

Lav din egen Podcast med Susanna Sommer

14. oktober - 20 oktober 2018

Lav din egen podcast og fortæl en historie: Lær de grundlæggende radiofærdigheder bl.a. manuskript, fortælleteknik, lyddesign, komposition og redigering.

Få intens og sjov uge med radioproducent og reporter Susanna Sommer. Læs mere her »

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur. Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Book et besøg »

Kursus “Svampe, frugt og fermentering”

16. september – 22. september 2018

Udforsk naturens spisekammer og vær med til vores ugekursus “Svampe, frugt og fermentering”. Vi skal på svampejagt i skoven, fermentere forskellige kåltyper, besøge lokale producenter, spise bornholmske tapas, smage lokalt øl mm.
Læs mere her »

#bornholmshøjskole

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More