Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

Juleudstilling

9. december kl. 13.00 – 17.00

Vær med til vores fernisering på højskolen søndag den 9. december fra kl. 13.00.

Udstillingen omfatter keramik, glaskunst, smykkedesign og billedkunst.

Fald i snak med skolens elever, lærerne og personalet og bliv forkælet med æbleskiver og gløgg.

Alle er velkomne – vi glæder os til at se jer!

Venner og familie kan nu spare 4.600 kr.

3. september – 16. december 2018

Vores tidligere elever og kursister kan nu sende en ven eller et familiemedlem på højskole med vores venne-/familierabat:

Venner og familie kan nu spare 4.600 kr. på vores 23 ugers ophold med start d. 7. januar 2019 og betaler kun 1.250 kr. pr. uge. På tilmeldingen skal navnet på den tidligere elev eller kursist blot oplyses i kommentarfeltet – mere kræver det ikke.

Foredrag om Bornholm, natur og liv på landet

26. november kl. 19.00 - 22.00

Økobornholm og Danmarks Naturfredningsforening Bornholm (DN) inviterer ind til en spændende aften på højskolen om natur, miljø og fremtidens liv på landet med Danmarks måske skarpeste miljøforfatter og journalist Kjeld Hansen.

På Bornholm står vi overfor enorme forandringer i natur og landskab, som kan være grund til bekymringer, da Bornholms Regionskommune over det næste år skal vedtage både en boligpolitik og en ny kommuneplan, der sætter rammerne for de næste års udvikling på øen. Både Økobornholm og DN har et ønske om, at vores natur og muligheden for at fastholde og udvikle liv i landzonerne bliver en central del af det arbejde.

Læs mere om arrangementet her »

Kom frisk og vær med til at sætte skub i debatten om ”hvorhen Bornholm?”.

Vel mødt! Arrangementet er gratis.

Kun 2 timer fra Rådhuspladsen

Kom på besøg og se vores fantastiske højskole – og den smukke klippeø!

Rejsetiden mellem København og Bornholms Højskole er kun mellem 2 og 3,5 timer – afhængigt af om du tager fly, bil eller bus.
Kom på besøg »

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur. Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Book et besøg »

125-års jubilæum

3. november kl. 14.00 - 17.00

Efter en fantastisk sommer åbner vi dørene på vid gab og inviterer nær og fjern til at fejre højskolens 125-års jubilæum lørdag den 3. november kl. 14. Kom og vær med til:

Åbne værksteder – hvad kan outdoor, køkken, keramik, glas, smykker og kunst?

Højskolen brygger – og det gør vi til dagen: kom og smag Svaneke Bryghus personlige hyldest til Højskolen!

Kom og vær med til fællessang, foredrag, koncert og fællesskab. Se programmet her »

Alle er velkomne – vi glæder os til at se dig! Tilmelding ikke nødvendig.

#bornholmshøjskole

Something is wrong.