Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

Gensynsweekend 2018 på Bornholms Højskole

5. oktober – 7. oktober 2018

Har du været elev på Bornholms Højskole? Så kom og vær med til vores “Gensynsweekend 2018” på højskolen fra d. 5. – 7. oktober!

Tilmelding påkrævet.

Kontakt os, for at høre nærmere: kontor@bornholmshojskole.dk eller på 5697 4077.

Vi glæder os til at se dig igen!

Kun 2 timer fra Rådhuspladsen

Kom på besøg og se vores fantastiske højskole – og den smukke klippeø!

Rejsetiden mellem København og Bornholms Højskole er kun mellem 2 og 3,5 timer – afhængigt af om du tager fly, bil eller bus.
Kom på besøg »

Bliv en bedre fotograf!

14. oktober – 20. oktober 2018

Lær at lave gode portrætter, fede familiefotos, smukke naturbilleder eller skarpe reportagefotos på vores ugekursus “Digital fotografi og billedbehandling” med oplæg, øvelser og feedback.
Læs mere her »

Venner og familie kan nu spare 3.000 kr.

3. september – 16. december 2018

Vores tidligere elever og kursister kan nu sende en ven eller et familiemedlem på højskole med vores venne-/familierabat:

Venner og familie kan nu spare 3.000 kr. på vores 15 ugers ophold med start d. 3. september og betaler kun 1250 kr. pr. uge. På tilmeldingen skal navnet på den tidligere elev eller kursist blot oplyses i kommentarfeltet – mere kræver det ikke.

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur. Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Book et besøg »

Koncert “Kind of Brazil” med Maria Hiort Petersen og band

14. september kl. 19.30 - 21.30

Bornholms Kulturuge 2018 på højskolen: Kind of Brazil er et nostalgisk møde mellem brasilianske og skandinaviske musikere fra den ”gamle skole”, hvor den nordiske tone, jazz og MPB (Música Popular Brasileira) har sine rødder. I denne unikke konstellation har Maria Hiort Petersen samlet et stærkt hold fra begge verdener til at fortolke hendes musik, som indspilles live på turne i Skandinavien og Brasilien.

Maria Hiort Petersen, guitar, vokal – BR

Marcos Suzano, perkussion – BR

Palle Danielsson, double bas – SV

Ben Besiakov, piano, keyboard – DK

Mikkel Nordsø, guitar – DK

Der er mulighed for at spise en brasiliansk middag før koncerten kl. 18.00, pris 150 kr. per person, inkl 1 vand/øl/glas vin.

Entré til koncert: 180 kr. plus Kulturugebadge (50 kr.)

Brasilansk middag: 150 kr. pr. person

Tilmeldingkontor@bornholmshojskole.dk eller tlf. 56974077