Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

WONDER-Tilbud: 14 uger på højskole for 10.000,-

I anledning af Wonderfestiwall giver vi en super rabat på højskoleophold i efteråret. Du får 14 ugers kursus for 10.000 gode danske kroner. Tilmeld dig nu. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet.

NYT KURSUS: Podcast i uge 42

15. - 21. oktober

Har du lyst til at formidle din viden eller historie som podcast?Så har du chancen for at lære mere i efterårsferien. Se bare her. OBS: Studie- og ungdomsrabat!!!

NYT KURSUS: Foto i uge 42

15.-21. oktober

Fotografen Lars Bertelsen lærer dig at tage fede billeder og fortælle gode visuelle historier på kurset Bliv en bedre fotograf, nu! .Kurset er både for dig, der er nybegynder og for dig, der gerne vil blive endnu bedre til teknik og fortælling. OBS: Studie- og ungdomsrabat.

FOREDRAG: Hvordan betaler børn prisen for de voksnes krige?

13. august kl. 19.30

Journalist ved TV2 Bornholm Karin Aaen taler om børns lidelser i forbindelse med krigsførelse og mere generelt om vor tids flygtningeproblematik.

Hun har baggrund for at tale om emnet fra sit virke som informationschef i UNICEF og fra talrige ophold i flygtningekrisens brændpunkter, bl.a. i Syriens nærområder, den makedonske grænseregion og i tørke- og konfliktramte zoner i Afrika.

Mødet holdes i samarbejde med Grænseforeningen, NORDEN og Grundtvigsk Forum. Alle er velkomne, send derfor gerne invitationen videre.

Ved mødet serveres kaffe til 25 kr.
Tilmelding på 56 97 40 77 inden den 10. august kl. 15.

WORKSHOP med den japanske tekstil-kunstner Yuki Higeta

3. august 2017 kl. 18.30-22.00

Den japanske tekstil-kunstner Yuki Higeta afholder workshop i plantefarvning på Bornholms Højskole torsdag den 3. august kl. 18.30 – 22.00. Pris 350 kr. inklusive kaffe og frugt/sødt. Tilmelding på kontor@bornholmshojskole.dk eller 56974077 eller til Anne Mette Hjortshøj (23961957), som også svarer på spørgsmål om kursets indhold.

Bornholms Højskole i TV2 Mellem Os

21. juli 2017

TV2 Bornholm overraskede med en fin lille udsendelse om livet på sommerhøjskolen. Se Mellem os fra 21. juli, få indblik sommerens højskoleliv, lær strik med Charlotte Kaae og Ruth Sørensen. Hør også om efterårets podcast-kursus med Susanna Sommer

#bornholmshøjskole

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.