Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

Højskolernes dag

Lørdag den 4. maj

Har du lyst til at komme på et længere højskoleophold? Møde muligheder og udfordringer fra skovens dybe stille ro? Skærpe dine sanser og blive klogere på dig selv, verden og alt det midt i mellem?

Så kom til Højskolernes dag på Bornholms Højskole lørdag den 4. maj.

Mød vores elever og alle os andre, se vores værksteder eller fortab dig i Ekkodalens klippevægge.

Vi betaler rejsen fra København og en overnatning og glæder os til at møde dig.

Demos & Kratia

9. og 10. maj 2019

Forum teater performance på Borholms Højskole: Demos & Kratia. Klik dig igennem til omtale og billetter her.

OBS. Forestillingen 10. maj indeholder et borgermøde om Ny Politisk Kultur. Læs mere her.

Udsolgte kurser

Følgende kurser er desværre udsolgt:
Midsommer på Bornholm 23. – 29. juni
Bornholm på Cykel 18. – 24. august
Gå Bornholm rundt 2 4. – 10. august

Venner og familie kan nu spare 4.600 kr.

3. september – 16. december 2018

Vores tidligere elever og kursister kan nu sende en ven eller et familiemedlem på højskole med vores venne-/familierabat:

Venner og familie kan nu spare 4.600 kr. på vores 23 ugers ophold med start d. 7. januar 2019 og betaler kun 1.250 kr. pr. uge. På tilmeldingen skal navnet på den tidligere elev eller kursist blot oplyses i kommentarfeltet – mere kræver det ikke.

Kun 2 timer fra Rådhuspladsen

Kom på besøg og se vores fantastiske højskole – og den smukke klippeø!

Rejsetiden mellem København og Bornholms Højskole er kun mellem 2 og 3,5 timer – afhængigt af om du tager fly, bil eller bus.
Kom på besøg »

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur. Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Book et besøg »