Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

Forstander søges til Bornholms Højskole 2019

Ansøgningsfrist: 23. februar 2019

Har du en visionær indstilling og evner til at stå i spidsen for faglig og pædagogisk udvikling af Bornholms Højskole i samarbejde med bestyrelsen og medarbejdergruppen? Så er det lige dig vi søger som ny forstander.

Vi skal modtage ansøgningen senest lørdag den 23. februar 2019. Læs mere her »

Kyndelmisse reception

27. januar kl. 14.00 - 16.00

Vi inviterer til “Kyndelmisse Reception” på højskolen d. 27. januar kl. 14 for at fejre de lysere tider, vi går i møde. Bestyrelsesformand Knud Andersen vil præsentere visionerne for højskolen for vores elever, skolekredsmedlemmer, samarbejdspartnere, leverandører, naboer og venner af huset.

Vi glæder os til at se jer!

Venner og familie kan nu spare 4.600 kr.

3. september – 16. december 2018

Vores tidligere elever og kursister kan nu sende en ven eller et familiemedlem på højskole med vores venne-/familierabat:

Venner og familie kan nu spare 4.600 kr. på vores 23 ugers ophold med start d. 7. januar 2019 og betaler kun 1.250 kr. pr. uge. På tilmeldingen skal navnet på den tidligere elev eller kursist blot oplyses i kommentarfeltet – mere kræver det ikke.

Kun 2 timer fra Rådhuspladsen

Kom på besøg og se vores fantastiske højskole – og den smukke klippeø!

Rejsetiden mellem København og Bornholms Højskole er kun mellem 2 og 3,5 timer – afhængigt af om du tager fly, bil eller bus.
Kom på besøg »

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur. Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Book et besøg »

Juleudstilling

9. december kl. 13.00 – 17.00

Vær med til vores fernisering på højskolen søndag den 9. december fra kl. 13.00.

Udstillingen omfatter keramik, glaskunst, smykkedesign og billedkunst.

Fald i snak med skolens elever, lærerne og personalet og bliv forkælet med æbleskiver og gløgg.

Alle er velkomne – vi glæder os til at se jer!

#bornholmshøjskole

Something is wrong.