Fællesskab

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

“Masterclass i glaskunst” med Raven Skyriver

9. september – 14. september 2018

Vil du gå i dybden med glaskunst? Så kom og vær med til “Masterclass i glaskunst” med Raven Skyriver – et samarbejde mellem KADK-designskolen i Nexø og Bornholms Højskole.

Styrk dine evner i glaspustning og slumping med den professionelle glaskunstner, som er kendt for bl.a. sine skildpadder, fisk og andre havdyr.

Kun for øvede eller uddannede glaskunstnere med mindst to års erfaring. Læs mere her »

Kyndelmisse reception

2. februar kl. 14.30 - 16.30

Vi inviterer til “Kyndelmisse Reception” på højskolen, for at fejre de lysere tider, vi går i møde og vil samtidig præsentere årsskriftet og visionerne for højskolen for bestyrelsen, skolekredsmedlemmer, samarbejdspartnere, leverandører, naboer og venner af huset.

Vi glæder os til at se jer!

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur. Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Book et besøg »

Julekoncert med “Det Rytmiske Selskab”

13. december kl. 19:30

Vær med til den traditionsrige julekoncert med “Det Rytmiske Selskab” på højskolen med masser af julesange og klaver- og saxofon-ledsagelse. Læs mere om julekoncerten her »
Mød op og kom i julestemning!

Jule-hygge-bytte-dag på højskolen

3. december kl. 12:00

Vær med til vores store jule-hygge-bytte-dag på højskolen: Vi skaber en ny julegavekultur, hygger sammen, lytter til jazzbandet N.A.M.S. og spiller julebanko. Læs mere om jule-hygge-bytte-dagen her »

Alle er velkomne – vi glæder os til at se jer!

Torben Sangild om debat

19. oktober kl. 15.45

Forfatteren, skribenten og debattøren Torben Sangild er gæst i debat-faget “Ned fra barrikaderne” i denne uge. Han taler om det at debattere og moderere debatter i offentligheden og på sociale medier.

Sangild er uddannet  i filosofi og har en ph.d-grad i moderne kultur fra Københavns Universitet, hvor han fra 1997 til 2013 også var forsker og underviser. Han har skrevet om kunst og æstetik for Politiken og kunsten.nu. Han har været radiovært på Radio24syv og har siden 2016 været fast skribent på netavisen Zetland. Under titlen Sangilds Samtaler om stand-up, an interviewet  de danske standup-komikere. Anders Grau, Elias Ehlers, Christian Fuhlendorff, Simon Talbot og Nikolaj Stokholm har blandt andre været gæster i podcasten, podcasten startede under Zulu Comedy festival 2014.

#bornholmshøjskole

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.