Community

Der sker en masse på Bornholms Højskole. Her kan du se seneste nyt og følge med på Instagram. Husk også at besøge os på Facebook.

Sommermøde 24. juni kl. 14.00

Igen i år er der Sommermøde på Bornholms Højskole, og vi glæder os til at se dig til en dejlig eftermiddag med musik, snak og fællessang.

Henrik Hansens trio underholder med jazzballader og evergreens

Henrik Hansen, klaver

John Strange, bas

Søren Voigt Juhl, tværfløjte

Musikken ledsages af fortællinger, og der bliver mulighed for at synge med.

Desuden er der højskolesang.

100.000 kr til flygel fra E., S & A. Larsens Fond

Brødrene E., S. og A Larsens Legat har doneret 100.000 kr. til indkøb af et flygel. En stor varmt tak for den fine gave. Højskolen er nu halvvejs i bestræbelserne for at give elever, kursister, øens beboere og gæster en udsøgt instrumental oplevelse til koncerter.

100.000 kr til nyt flygel

19. maj

Bornholms Højskole har modtaget 100.000 kr. i støtte fra Bornholms Brand til indkøb af et flygel. Vi siger tak for den fornemme bevilling, som bringer os et stort skridt nærmere erhvervelsen.

Besøg os – vi betaler rejsen

Når det passer dig

Kom og besøg os, hvis du overvejer et langt højskoleophold. Du vil opleve højskolen, de fede værksteder og den flotte natur.  Vi fortæller dig mere om fagene. Du møder lærere og personale.

Vi deltager i kulturugen

1. maj

Så er programmet for kulturugen ude!

Højskolen har modtaget 15.000 fra Bornholms Kulturuge. Derfor kan vi invitere Lydkunstneren Ursula Nistrup til at inspirere skolens elever i en temauge om rum, og den 21. september vil vi invitere gæster – særligt børn og unge til at deltage i projektet, der hedder Overlejringer . Ursula Nistrup vil udstille lydkunst på højskolen under kulturugen og hun vil give en artist talk. Den 29. september vil man også kunne høre to fortælle-koncerter på højskolen, Pangen og Rumrejsen . Se hele kulturuge programmet her.

50.000 kr til indkøb af flygel

25. april

Sparekassen Bornholms Fond har tildelt Bornholms Højskole 50.000 kr til anskaffelse af et flygel til foredragssalen. Mange tak til fonden for denne støtte, som er et væsentligt bidrag til realiseringen af det store ønske.

#bornholmshøjskole

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.