Elevudstilling – kig forbi 4. juni

Afslutningsudstilling på Bornholms Højskole – kig forbi!

Det er ikke mange udstillinger på Bornholm, der kan fremvise så stor kreativ mangfoldighed, så stor diversitet af teknikker og materialer og så meget af det hele på én gang, som når Bornholms Højskole laver udstillinger.

Efter et par år hvor Corona har begrænset Højskolen i at åbne op til offentligheden, er det igen blevet muligt for bornholmerne og gæster, at opleve elevernes afsluttende udstilling.

Udstillingen er åben lørdag d. 4. juni kl. 14 – 17
Forstanderen vil være tilstede til at vise rundt og besvare spørgsmål

Det er forårets elever, der viser de bedste ting fra deres mange timer i værkstederne frem. Der bliver udstillet bl.a. keramik, glas, billedkunst, smykker og tekstiler, alt sammen sat op så det præsenterer sig flot for publikum i Højskolens hovedbygning.

Siden januar har der været godt og vel 65 elever, hvilket svarer til fuldt hold, så udstillingen har en stor volumen set i forhold til tidligere år.